Медийни публикацииНачалоНовини

Полицаи и местна власт дискутираха по проблемите с риска и стреса в МВР на форум във Видин

Полицаи и местна власт дискутираха по проблемите с риска и стреса в МВР на форум във Видин

Регионален форум „Рискът, стресът, националните и регионалните проблеми в МВР: Възможните и устойчивите решения“ се състоя в областната управа във Видин, съобщиха от полицейската дирекция в града.

Форумът е организиран от Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) и е реализиран в рамките на проект „Най-новото предизвикателство пред достойните условия на труд: управлението на професионалния стрес и риска на работното място“, финансиран от Норвегия.

Във форума са участвали областният управител на Видин Любен Иванов, депутатът и заместник-председател на Народното събрание Росица Кирова (ГЕРБ-СДС), народният представител Петър Миланов („Продължаваме Промяната“), директорите на ОДМВР – Видин и РДПБЗН – Видин, Петър Коцин и Стилиян Пешев, представители на синдикатите в МВР, на местната власт във Видин, на Русенския университет и на политически партии. В дискусията, свързана с проблемите на МВР и възможните решения, активно са се включили народните представители, ръководителите на полицията във Видин и представителите на синдикатите в МВР.

/АБ/

Линк към източника: тук